Warning: Declaration of Works_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/57/217657/sbfk.se/public_html/wp-content/themes/sbfk/functions.php on line 351 Om oss | Svensk Bygg och Fastighetskontroll
Kontakta oss så berättar vi mer om fördelarna att arbeta med Svensk Bygg och Fastighetskontroll
Open
X

Om oss.

Genom att följa den gröna tråden genom hela byggprocessen ser vi till att våra projekt är miljömässigt och byggnadstekniskt korrekt utförda.

Affärsidé och vision

Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalificerade tekniska konsulttjänster till bygg- och fastighetssektorn.

Vår vision är att genom ett professionellt engagemang skapa trygga, utvecklande och trivsamma förutsättningar där vi alla känner stolthet av det vi uträttar. Därmed uppnår både kunden och Svensk Bygg och Fastighetskontroll ekonomiska, miljömässiga och sociala mervärden. På så sätt bidra vi också till ett säkrare, mer miljövänligt och växande samhälle på en bredare front. Vårt arbete resulterar i bättre luft och renare vatten, vackra, lönsam, miljöanpassad och ändamålsenliga byggnader.

Arbetsmetoder

Svensk Bygg och Fastighetskontroll samverkar även med andra byggkonsultfirmor för att bredda och stärka vår kompetens inom flera områden.

Vi genomgår  kontinuerligt  fortutbildande för att bemöta byggbranschens höga och ständigt ökande krav på kvalite, miljö och säkerhet i utförande i våra uppdrag.

Vad vi står för

Att bidra till en hållbar utveckling av vårt samhälle är en del av vårt ansvar som företag.

I dag talar alla om behovet av en långsiktigt hållbar utveckling. Svensk Bygg och Fastighetskontroll arbete mot ett hållbart samhälle genom att bland annat alltid sträva mot ett uthålligt resursutnyttjande och att vårda vår gemensamma jord, både för oss idag och för våra kommande generationer. Vi arbetar ständigt för att bidra till förbättrade arbets- och levnadsvillkor och bättre och sunda byggnader med lönsamma och miljöanpassade lösningar.

Samarbetspartners

samarbetspartners-med-sbfk
http://www.ppsagoborr.se/ http://www.studiobyggarna.se/ http://www.hagmanstak.se/ http://www.shbygg.se Pegasus Lab http://www.projektkontroll.se/ http://www.ocab.se/